Konsultation

BARNBÄRANDE
Jag är certifierad Bära Barn-konsult genom Slingababy UK och Carried UK, och kan ge professionell rådgivning i samt visa hur man på ett säkert sätt kan bära sitt barn i olika typer av bärdon. Konsultationen anpassas efter dina och barnets individuella behov och önskemål, samt tar även hänsyn till olika typer av psykiska och fysiska funktionsvariationer, skador eller hinder.

Konsultation sker hemma hos dig eller på lämplig offentlig plats. I vissa fall kan konsultation ske hos mig, eller över videosamtal. Om du bor utanför Skövde tätort så tas en milersättning om 25 kr/mil ut för tur/retur-resa.

Inför en konsultation bör du fylla i ett informationsformulär som ger mig som konsult ett underlag för att vara bra förberedd inför vårt möte, samt signera Avtal och Villkor för Näroteket.

AMNINGSSTÖD
Jag har läst högskolekursen ”Amning i nöd och lust” 7.5 HP, och kan erbjuda enklare stöd i amning, problem kring amning, amningsavslut och liknande, men jag ger inga medicinska råd. Rådgivning och stöd ges i ditt hem eller via videosamtal. Jag erbjuder gratis rådgivning över chatt i mån av tid.

WORKSHOP / FÖRELÄSNING
Jag kan hålla i Workshops för 2-6 deltagare, med antingen förutbestämt tema som Näroteket anordnar eller något som gruppen själva önskar ha workshop i. Beräknad tid ca 2-3 timmar, inkl paus.

Jag kommer gärna och föreläser om barnbärande eller amning samt kan demonstrera olika bärdon. Jag kan INTE under dessa föreläsningstillfällen vara tillgänglig för rådgivning.

Tillgängliga tider för konsultation kan du hitta HÄR

Priser kan du hitta HÄR